Fotóért cipőfűzőt

Küldj nekünk képet, ami jól kifejezi, hogy mikor, hol használod a rugalmas cipőfűzőnket. Bármilyen életesemény közben, reggel indulás a suliba a gyerekkel, konditeremben, vagy amikor futni készülsz. Vagy ha a csajokkal nézelődtök a padon. Bármi jó, csak kifejező legyen. Nem kell rajta lenni az arcodnak sem, ha nem szeretnéd. 
Nem titkoljuk, mivel a rugalmas cipőfűzők a Csinibabanet új termékei, ezért szeretnénk minél nagyobb  követőtábort az Instán és a Facebookon, hogy minél több emberhez jussunk el. 

Két féleképpen segíthetsz nekünk több emberhez eljutni. 

  1. A legjobb, ha posztolod a saját instádon, pár szóval és (#rugalmascipőfűző #csinibabnet #szilikoncipőfűző) hashtagekkel megjelölsz a képnél. Ha ezt választod kövess be minket, így majd az újdsonságokat is látod. 

Ha nincs Instád, kérjük posztolj a facebook oldalunkon, néhány szóval ha elégedett vagy a termékkel. 
 Két képpel mutatjuk mobilos kijelzőn, hol posztolhatsz bejegyzést az oldalunkon:

Kattints a facebook kezdőoldalunkra:  Csinibabanet facebook kezdőlap 

   Első lépés, (1-es kép): Keresd a Bejegyzések fület, görgesd a piros nyíllal jelölt helyen a menüpontoknál addig amíg megtalálod.    

Második lépés, (2-es kép) Kattints a Bejegyzésekre, írj néhány sort és a fénykép megosztásánál, add hozzá a képet, majd oszd meg a bejegyzést!                 

1.                                                                            2.                                          

                    

Részletek és feltételek: -A termékünknek látszódnia kell, egyértelműen felismerhető legyen. Csak akkor kapod meg a cipőfűzőt, ha úgy ítéljük meg, hogy használható képet küldtél. Abban az esetben, ha nem sikerül jó képet küldened, segítünk tanácsokkal mire is gondoltunk. Kérj bátran tanácsot, erre lehetőséged van a www.csinibabanet.hu

főoldalán levő messenger chaten. 

-A kép elküldésével, velünk való megosztásával, beleegyezel a kép felhasználásába. (A képet, csak Facebook és Instagram oldalunkon való posztként használjuk fel, sem személyes adatokat, helyeket és időpontokat nem fogunk megosztani) Tudnod kell, hogy törvény írja elő, hogy más fotóját nem használhatod fel, a tulajdonos hozzájárulása nélkül.  Kérjük, csak saját fotót küldj!

       -A képért cserébe, az oldalunkon forgalmazott bármelyik cipőfűző ingyenesen a tiéd. 
       Amint elküldted a képet, felvesszük veled a kapcsolatot és megbeszéljük, melyik cipőfűző utazzon                hozzád! :)

       A postaköltség is a mi dolgunk!

Egy jó mobiltelefonnal tökéletes fotókat készíthetsz!