Blog

Mihez mit?

Csinibabanet
Csinibabanet
2020.09.02 15:01
RUGALMAS CIPŐFŰZŐ 
Addig eljutunk, hogy kell nekünk, mert nem akarunk cipőkötéssel bajlódni. 
De milyen cipőbe, milyen a legalkalmasabb? 
Na, pontosan erről szól a mai blog! 

Apró lyukas bőrcipő:

Ebbe kész kín lenne a szilikon cipőfűzőt bepaszírozni. Helyette inkább az elasztikus fűzőcsaládot ajánljuk, mert teljesen úgy néz ki és úgy kell befűzni, mint egy normál cipőfűzőt. Minden elasztikus fűzőnk 100 cm-es, ez a hossz elég akár egy 46-os cipőbe is. Akkorát vágsz le belőle amekkora a lábfejedre kell. Szuperbiztonságos!

Jelenleg három félét találsz készleten:
Spandex alapszínekkel: Ez a legelasztikusabb cipőfűzőnk, minden sporthoz, hétköznapra, gyereknek, felnőttnek tökéletes választás. 

Glami, a csajos fűző: Csillogó, szivárványos színei minden cipőt feldobnak. Szintén betehető bármekkora méretű cipőbe.

Camouflage a kis srácok kedvence: Terepszíneit imádják a fiúk, bármekkora cipőbe beteheted.

Converse és tornacipős társai:

Első képünkön, modellünk a fűzőt a cipő oldalába tűrve használja. Elmozdul, nyom, kijön. Semmiképp sem kényelmes. Ezekbe a cipőkbe szilikon cipőfűzőt ajánlok. Miért? Ebben a típusú cipőben fontos, hogy a fűző a lehető legegyszerűbb legyen. A legszebb, mert teljesen minta nélküli, talán a Flex szilikon cipőfűző család. Egyértelműen ez a férfiak nagy kedvence, persze unisex, a hölgyek és nagyobb gyerekek is használhatják.  Több színben válogathatsz. A tornacipők fűző lyukai elég nagyok ahhoz, hogy a szilikon fűző kis kalapácsait beletedd, de nem annyira nagyok, hogy kibújjanak berlőle. 

 

Túracipők, levarrt fűzőtartóval:

Ezeknél a cipőknél esélytelen a szilikonos cipőfűző. Két okból is, egyik a biztonság, hiszen ezekbe a cipőkbe erős fűző kell, ami bírja a strapát. A másik, hogy a kalapács fejnek nincs mibe megkapaszkodnia. 
Egyértelműen Spandex fűző a legmegfelelőbb. 

 

Vegyünk górcső alá mégegy típust, és itt nem a cipőre gondolok, hanem a gyerekekre.

Sokan közülük még nem tudnak biztonsággal cipőt kötni. Hameg mégis, akkor túl laza lesz és kiborulnak, vagy minket borít ki a helyzet. 
Ősz lévén most elsősorban a Spandex cipőfűzőket ajánlom, mert ha enyhén magasabb szárú is a cipő, akkor is használhatók a Spandex fémcsavaros fűzők, a szilikonos nem nyúlik annyira a boka résznél, így félő, hogy elszakad. 
Persze a tesicipőkbe, vagy félcipőkbe szuper a szilikonos is. A Spandexről már volt szó fentebb, most a mindenkinek használható All4you szilikonfűzőket emelném ki. Különböző méreteket találsz a csomagban, gyereknek a kisebb méreteket használd, felnőttnek a nagyobbakat. Szuper megoldás, a vékony és széles lábfejre is. 

All4you félcipőbe:

Spandex magasabb szárú cipőben:

A magasszárú cipőkre még visszatérek egy következő írásomban, új termék várható!